Jacksonville Jaguars må undvære deres karismatiske quarterback på ubestemt tid.

Quarterback Gardner Minshew, der tog NFL med storm sidste sæson med såvel sin påklædning, spil på banen og overskæg, er røget på NFLs Covid-19 skadesliste.

Dermed er han i karantæne indtil han bliver clearet igen, og han misser således opstarten på Jaguars træningslejr, der begyndte i weekenden.

Også Jaguars’ running back Ryquell Armstead, tight end Charles Jones, wide receiver Michael Walker og safety Andrew Wingard blev sat på COVID-19 listen søndag.

I modsætning til den normale skadesliste (injured reserve), hvor klubben kun må hente to spillere tilbage fra i løbet af sæsonen, så er Covid-19 listen helt åben, og spillere må vende tilbage til truppen, så snart de er clearet.

Derfor er det også uvist, hvor lang tid Minshew og de andre Jaguars-spillere er ude, men træningslejren er i fuld gang og sæsonen begynder om mindre end fem uger.

Minshew er den anden startende quarterback på listen efter Lions lørdag satte Matthew Stafford i karantæne.

Covid-19 skadeslisten må ikke forveksles med Opt-out listen, hvor spillerne kan vælge at sidde udenfor hele 2020-sæsonen. Se hele listen her, som indeholder et par store stjerner.