Mans Jon Gruden er ved at gøre klar til at flytte til Las Vegas, så kan brormand Jay Gruden glæde sig til en fremtid i Jacksonville.

Den tidligere headcoach for Washington Redskins, skal fremover være offensiv koordinator for Jacksonville Jaguars.

Den 52-årige Jay Gruden gjorde kort proces, da han tirsdag var til jobinterview i Jacksonville og forlod byen i det nordlige Florida med et nyt job på hånden.

Han blev fyret i oktober af Redskins efter fem-et-halvt år som headcoach for klubben, og lagde ikke skjul på, at han stadig havde lyst til at coache og ville tilbage til NFL så hurtigt som muligt.

Og han kender sin nye rolle godt. Før han kom til Washington, var Jay Gruden offensiv koordinator hos Cincinnati Bengals i de gyldne år fra 2011-13, hvor klubben var i playoffs alle tre sæsoner. Han stod blandt andet bag transformationen af Andy Dalton fra rookie til NFL-kaliber quarterback.

Den næste quarterback, han får under sine vinger, er mest kendt for sit overskæg. Gruden skal tage Gardner Minshew det næste skridt i udviklingen, men samtidig lurer den tidligere Super Bowl MVP Nick Foles selvfølgelig også i kulissen.

Jacksonville sagde farvel til den tidligere offensive koordinator John DeFilippo i sidste uge. Han skrev hurtigt under med Chicago Bears om at blive deres quarterback træner.