Atlanta Falcons kunne skærtorsdag offentliggøre, at de skal spille i London i 2021. Og det er ikke en aprilsnar.

Efter sidste års aflysning af den planlagte London-kamp mellem Atlanta Falcons og Miami Dolphins, slog Falcons ejer Arthur Blank torsdag fast, at han fortsat ønsker at spille en hjemmekamp i London. Og det bliver allerede i 2021.

På diverse sociale medier og i en pressemeddelse meldte Falcons således ud, at klubben vil spille på Tottenham Hotspur Stadium engang i oktober.

Hverken dato eller modstander er endnu fastlagt (eller i hvert fald offentliggjort), men Falcons fortalte, at de vil spille mod et hold udenfor NFC South divisionen.

Dermed kan vi skære de potentielle modstanderne ned til fem mandskaber: Detroit Lions, New England Patriots, New York Jets, Philadelphia Eagles og Washington Football Team.

Læs også: Se hvem dit hold skal møde i 2021

Atlanta Falcons har spillet én gang før i London. Her tabte de i 2014 en fuldstændig vild kamp til Detroit Lions med 22-21 efter at have været foran 21-0. En rematch af det opgør er altså mulig.

Du kan allerede nu sikre dig en fed NFL-oplevelse i efteråret i London, som inkluderer både hotel og billet til stadion. Køb din NFL-rejse nu: Forsalg kr. 2795,-

Den første grundspilskamp i London blev spillet i 2010. Siden har NFL spillet mindst én kamp i London hvert år, inden de sidste år måtte aflyse de fire planlagte kampe på grund på Corona. Se alle kampe, der er spillet internationalt gennem årene her.