NFL spiller fem kampe i Europa i år, og er man Jaguars-fan var søndagens 23-7 sejr en vidunderlig start på Wembley.

Med nederlag til både Atlanta Falcons og Jacksonville Jaguars i sidste uge var der pres på begge mandskaber, inden de krydsede klinger 5000 km fra USA, nærmere betegnet på ikoniske Wembley i London.

Jaguars er kommet skidt fra start i år med to nederlag i tre kampe og tabte overraskende til Houston Texans og rookie quarterback C.J. Stroud i sidste uge.

På Wembley skulle det nederlag revancheres og sæsonen skulle tilbage på sporet med en sejr over Falcons og deres unge stjernefrø runningback Bijan Robinson.

Bortset fra det aflyste corona-år er det 10. år i træk, at Jaguars spiller i London, men det var første gang, at de mødte en spiller, der hedder London.

Atlanta Falcons andenårs wide receiver Drake London har haft en skidt start på sæsonen med kun 9 grebne for 98 yards på tre kampe, og greb ikke en bold før halvandet minut før pausen. Til gengæld scorede London i London til 17-7 i starten af 3. quarter.

Den tidligere Falcons wide receiver Calvin Ridley skulle have spillet med Falcons for to år siden i Tottenham, da klubben vandt 27-20 over New York Jets. Men mentale udfordringer betød, at han sprang turen over, og senere trak stikket på hele sæsonen. Efterfølgende blev han idømt ét års karantæne for gambling, men kom inden sæsonen tilbage til NFL og skiftede til Jaguars.

Søndag på Wembley åbnede han scoringen med sit 30 yard touchdown.

Falcons kunne ikke mønstre meget angreb i første halvleg, bortset fra et par spektakulære catches og løb af Bijan Robinson. Og da Falcons endelig flyttede bolden, kastede Desmond Ridder en interception, som Darious Williams returnerede til touchdown.

Og som om det ikke var slemt nok, kastede Ridder endnu en interception på sit næste kast.

Med sejren er Jaguars nu 5-5 i London.