NFL er i fuld gang med at eksportere football til Europa og nu er to nye byer og lande kommet i søgelyset.

NFL spiller fire kampe i Europa i år, men allerede i 2025 kan det tal være fem, seks eller måske endda syv.

Vi ved, at de skal spille tre kampe i London i 2025, én i Spanien på det nye Bernabeu i Madrid, og mindst én i Tyskland i Frankfurt.

Derudover vil NFL lægge yderligere fire kampe rundt omkring i verden, og som vi kunne fortælle på Gul Klud, så er Australien i spil én af de kampe. Også Tyskland har meldt sig klar til at være vært for flere NFL-kampe.

NFL vil til Paris og Dublin

Men ifølge Ken Maguire fra Ifølge Associated Press er NFL i gang med at undersøge mulighederne i to andre europæiske byer. Nærmere bestemt – Paris og Dublin

Den irske hovedstad Dublin har længe været rygtedes som en mulig NFL-destination. Sportens popularitet er eksploderet, og de tre næste år skal byen være vært for en amerikansk collegekamp, hvor Georgia Tech og Florida State til efteråret tager turen over Atlanten.

Det er også indlysende, hvorfor NFL ønsker at spille kampe i Paris. Det er en af ​​de mest berømte byer i verden, har været vært for store sportsbegivenheder som EM og VM i fodbold og skal til sommer være vært OL.

I Paris må man forestille sig at stadion bliver Stade de France, mens NFL er i Dublin til sommer for at inspicere Croke Park og Aviva Stadium.

Steelers og Chicago Bears spillede en preseason-kamp mod hinanden i 1997 på Croke Park, der normalt benyttes til Gælisk football og har en kapacitet på 82.300 tilskuere. Noget NFL elsker. Aviva kan kun huse 51.700, men er vært for de årlige collegekampe.

Der bliver rift om NFL-kampene i Europa i 2024

Vi laver NFL-rejser til årets tre kampe i London og naturligvis den ene i Tyskland sammen med vores nye rejsepartner Football Travel.

Vi har ca. 100-150 pladser til kampene i London, og kun omkring 50 til kampen i München, så skal du have en fed NFL-oplevelse uden hverken at bruge for meget ferie eller penge, så skal du købe dine NFL-pakker nu.

NFL i London

Minnesota Vikings – New York Jets
Søndag d. 6. oktober
Tottenham Hotspur Stadium – Køb billet nu

Chicago Bears – Jacksonville Jaguars
Søndag d. 13. oktober
Tottenham Hotspur Stadium – Køb billet nu

Jacksonville Jaguars – New England Patriots
Søndag d. 20. oktober
Wembley Stadium – Køb billet nu

NFL i München

Carolina Panthers – New York Giants
Søndag d. 10. november
Allianz Arena – Køb billet nu