I sidste sæson hed den startende Colts quarterback Philip Rivers. Efter den netop overståede sæson indstillede han karrieren og startede som træner for et highschool hold – Men nu er der opstået skadesproblemer hos Colts og det kan åbne døren for et comeback for den 39-årige far til 9.

Vi er i øjeblikket vidne til en meget bizar skadessituation hos Colts. Først måtte holdets startende quarterback, Carson Wentz, udgå med en skade, som han angiveligt skulle have pådraget sig i highschool – Og nu er holdets bedste angrebs spiller, Quenton Nelson, udgået med en identisk skade.

Tidsrammen for Wentz skade hedder i øjeblikket 5-12 uger, hvilket i værste fald betyder et comeback i starten af november – og her er der ingen garanti for, at Wentz er tilbage på 100%.

Hvis Colts skal have noget som helst ud af den kommende sæson, kan man enten sætte sin lid til holdets reserver eller hente Rivers ind til en sidste omgang i manegen. Selv udelukker den Rivers ikke noget.

“Jeg er der ikke endnu [formmæssigt], men jeg er på vej. Jeg ville ikke have lagt mig så meget ud, hvis jeg skulle møde ind til training camp i sidste uge, det er helt sikkert. Men jeg er i gang med at løfte vægte, løbetræne og kaste en smule i varmen.
Jeg holder mig bare klar. Jeg vil sørge for, at jeg er helt klar. Jeg forestiller mig ikke, at jeg skal spille i december eller januar.
Jeg har ikke helt udelukket det.”

Colts spiller deres første træningskamp søndag d. 15. august.