Indianapolis Colts nye quarterback Carson Wentz har fået en fodskade til træning og er er ude på ubestemt tid.

Under en øvelse til træning fredag fik Colts nye quarterback Carson Wentz pludselig smerter i den ene fod. Han spilede lidt videre, men måtte til sidst udgå af træningen.

Nu skal han gennemgå yderligere test for skaden, og der er foreløbig ikke satte noget tidspunkt for hans tilbagevenden på banen,

Colts hentede Wentz i offseason i en trade med Eagles og genforenede ham med træner Frank Reich. De gav Philadelphia Eagles et valg i tredje runde i dette års NFL-draft og plus et ekstra valg i 2022, der kunne ligge så højt som 2. runde afhængig af Wentz’ spilletid for Colts.

Det var en frisk start for Carson Wentz efter et par elendige sæsoner, hvor han først så backup Nick Foles vinde både Super Bowl og kampens MVP, for derefter igen at overtage starterpladsen og angrebets effektivitet smuldre i hænderne på ham.

Nu er den friske start sat på hold, og det vides endnu ikke, hvor længe han er ude, eller om en operation er nødvendig. Således er er den anerkendte fodspecialist Robert Anderson allerede bragt på banen, og Wentz skal besøge ham i den nærmeste fremtid.

Om en operation er nødvendig bliver der taget stilling til efter besøget, og derefter vil der også blive lagt en tidslinje for hans tilbagevenden til holdet.

Wentz nåede ellers at imponere alle tilskuerne til torsdagens træning med denne sukkerbal.

I hans fravær er det andenårs quarterback Jacob Eason, der umiddelbart er starter for Colts, og han tog også alle starter-snaps under fredagens træning, hvor Sam Ehlinger fungerede som backup.