Knapt er Colts fans kommet sig over nyheden om Carson Wentz’ skade, før de igen fik kaffen galt i halsen. Offensive lineman Quenton Nelson skal også under kniven.

I torsdags blev måtte Carson Wentz udgå af Colts træning med ondt i foden. Efterfølgende blev det konstateret, at han havde et løst knoglestykke i foden, og efter lidt frem og tilbage besluttede han i samråd med Colts at lade sig operere.

Det betyder, at han kan misse op til de første 8 kampe i sæsonen, men nu har endnu et uheld ramt klubben. Og højst besynderligt, er det fuldstændig den samme type skade, men denne gang til en af ligaens bedste spillere, All-Pro venstre guard Quenton Nelson.

Det kan kun betegnes som en katastrofe for et hold, der havde Super Bowl drømme, at de nu må undvære både deres startende quarterback og deres måske bedste spiller overhovedet i form af Nelson. Det er blot den seneste i et væld af skader, der har ramt Colts bedste spillere i år. Således sidder også de to Pro Bowlere linebacker Darius Leonard (ankel) og center Ryan Kelly (albue) fortsat ude.

Wentz og Nelson har samme skade og har fået samme prognose. De kan forventes ude i op til 12 uger fra dags dato. Men går alt vel og krydser hele Indianapolis fingre, så kan de være tilbage allerede en eller to uger inde i grundspillet.