Carson Wentz ventes ude, og Nick Foles er tilsyneladende klar på et skifte til Indianapolis Colts.

Skal Nick Foles igen tage over for en skadet Carson Wentz? 

Selv flirter den 32-årige Nick Foles, der er reserve i Chicago Bears tilsyneladende med et skifte til Indianapolis Colts. Her er Carson Wentz netop blevet fodskadet og ventes ude i store dele af den kommende sæson.

Ifølge NBC Sports storroser Foles således Indianapolis Colts’ cheftræner, Frank Reich, som quarterbacken kalder “en af hans favorittrænere nogensinde”, efter at de arbejdede sammen og vandt Super Bowl med Philadelphia Eagles i den succesfulde 2018-sæson. 

Samtidig understreger Nick Foles, at han ikke vil til et hold, hvor han ikke kender nogen. 

– Jeg vil ikke skifte til et hold, hvor jeg ikke kender nogen. Når man har et fantastisk trænerteam, har man noget særligt. En stor grund til, at vi var gode i Philly, var, at vi havde et fantastisk trænerteam. De satte os i stand til at lykkes… Jeg vil ikke bare skifte til et sted, hvor jeg ikke kender dem, og jeg ikke kender angrebet. Jeg har gået den vej før, og det er ikke sjovt, siger Nick Foles ifølge NBC Sports.  

Det er jo sket før med stor succes, at Nick Foles tager over for en skadet Carson Wentz. I 2018 var det i hvert fald sådan, at det foregik, da Philadelphia Eagles gik hele vejen og vandt Super Bowl over New England Patriots. 

Nu er hverken Wentz eller Foles imidlertid i Philadelphia. 

Wentz blev som bekendt sendt til Indianapolis Colts i en større trade i offseason, mens Foles er tredjevalg hos Chicago Bears. Men nu er der blevet spekuleret i, om de skal genforenes, og Nick Foles virker selv frisk på idéen.