Houston Texans blev tidligere på ugen anklaget for ulovlig kontakt med den højtstående Patriots-ansatte Nick Caserio i forbindelse med deres jagt på en nu general manager. Nu dropper de interesseren, og anklagerne bliver droppet.

For en uges tid siden fyrede Houston Texans deres general manager, Brian Gaine, og siden har de været på jagt efter en afløser. AFC South-mestrene havde udset sig Nick Caserio, der har den fine titel Director of Player Personnel hos New England Patriots.

I følge Patriots havde Texans dog indledt en ulovlig kontakt til Caserio, og derfor anklagede de tidligere på ugen Texans for regelbrud. Det har nu medført, at Texans har droppet interessen i Caserio, og anklagerne som følge deraf er blevet droppet af Patriots. Det meddeler John McClain, der er Texans-report for Houston Chronicle.

I følge John McClain skulle Nick Caserio have indskrevet i sin kontrakt, at han ikke må interviewe til stillinger hos andre hold. Om situationen skriver Texans’ ejer Cal McNair i en pressemeddelse:

– Da vi begyndte at interviewe Nick Caserio for general manager-stillingen, henvendte vi os til ligaens administration adskillige gange, fulgte proceduren beskrevet i ligaens regler og vi troede, vi var i overenstemmelse med reglerne. Vi er nu blevet opmærksomme på nogle særlige forhold i Nicks (Caserio red.) kontrakt med Patriots. Da vi blev klar over disse ting, informerede jeg Robert Kraft (Patriots’ ejer red.) om, at vi ikke længere ville jagte Nick.

I stedet meddeler flere reportere, at Texans måske vil gennemføre året uden en general manager og vente til næste år med at ansætte en ny. Til den tid løber Caserios kontrakt også ud med Patriots, hvis Texans stadig er interesserede. Derudover kan Texans også forsøge at trade sig til Caserio allerede i år, men det vil sandsynligvis koste et draftvalg.