Der er ikke de store forventninger til Houston Texans i den kommende sæson, men holdet ruster fortsat op for at modbevise kritikkerne.

Jerry Hughes har spillet størstedelen af sin profesionelle karriere for Buffalo Bills, men nu vender den erfarne pass rusher hjem til Texans. Hughes skriver nemlig under på en kontrakt med Houston-klubben ifølge journalist Jordan Schultz.

Schultz melder dog ikke noget om kontraktens længde eller størrelse.

Den nu 33-årige forsvarsspiller startede karrieren for Indianapolis Colts, som valgte ham i slutningen af første runde i 2010-draften. Det var dog ikke før skiftet til Buffalo i 2013, at Hughes fik gang i karrieren. Efter at have samlet fem sacks sammenlagt i sine første tre professionelle sæsoner, så nedlagde han modstandernes quarterbacks 20 gange i 2013 og 2014.

I alt er det blevet til 58 sacks i karrieren, men efter ni sæsoner i det kolde nord, vender han tilbage til det varme Texas. Hughes voksede op i netop Houston og spillede også sin collegefootball i Texas for holdet TCU.

Også den tidligere holdkammerat fra Buffalo, defensive end Mario Addison, skifter til Houston. Han får en kontrakt, der binder ham til klubben de næste to år.

Addison har spillet det meste af sin karriere for Carolina Panthers, men tilbragte de senest to sæsoner hos Buffalo Bills, hvor han sammenlagt lavede 13 sacks. Texans var blandt de fem dårligste hold til at sacke modstandernes quarterbacks i 2021, det forsøger de nu at råde bod på.