Football is back! Med Hall of Fame-kampen i nat er den nye sæson nu for alvor skudt i gang. Dallas Cowboys slog Arizona Cardinals.

https://www.youtube.com/watch?v=UK1sODq1SOY
Hall of Fame-kampen i Canton, Ohio er altid sæsonens første og markerer starter på preseason. Og det  var tydeligt at kampen i nat var netop det: en træningskamp. Var man blevet oppe for at se stjerner som Dak Prescott, Ezekiel Elliott, Larry Fitzgerald og Patrick Peterson blev man skuffet, for det var en særdeles stjerneforladt kamp, der udspillede sig på græsset i Ohio.
I bedste træningskamp-stil havde reserverne fået chancen, og det var Cardinals der kom bedst fra start.
Anført af quarterback Blaine Gabbert scorede Cardinals to touchdowns og en two-point-conversion i kampens første ti minutter, men herefter gik tingene i stå for Bruce Arians’ tropper.
Cowboys svarede igen og satte sig på resten af kampen, uden at det dog udmøntede sig i noget offensivt festfyrværkeri. Men stille og roligt ramte Dallas plet med lassoen og strammede til, og langsomt men sikkert forsvandt Cardinals’ store føring.
To field goals sluttede kampen af, og så vandt Cowboys med 20-18.
Kampen markerede starten på Hall of Fame-weekenden, hvor danske Morten Andersen i år er blevet optaget i det fine selskab. Fredag aften får de nye Hall of Fame-medlemmer udleveret deres guldjakke som symbol på den store bedrift, og lørdag aften bliver Andersen og de andre så endeligt optaget i Hall of Fame ved en stor ceremoni.
Onsdag og torsdag i næste uge skydes træningskampene så for alvor i gang, når yderligere 16 hold skal i aktion. Grundspillet starter med opgøret mellem Patriots og Chiefs torsdag den 7. september.
HIGHLIGHTS: 2017 Hall of Fame Game