Knæskader har begrænset ham de seneste sæsoner, men nu melder den tidligere Green Bay Packers tackle David Bakhtiari sig klar til 2024.

Tirsdag tik Bakhtiari en en positiv nyhed om sit helbred, og han skulle blive klar til at fortætte karrieren i 2024. Det rapporterer insider fra NFL.com.

Bakhtiari var for nylig til en undersøgelse af sit knæ på Rush University Medical Center i Chicago, og her var konklusionen, at den 32-årige er så fit for fight, at kan spille fra første fløjt, når grundspillet begynder til september.

Det var ikke overraskende, at Green Bay Packers fritstillede ham i marts, da han blot havde spillet 13 af 50 mulige kampe de seneste tre sæsoner. Usikkerheden om hans fremtid har helt sikkert også afholdt andre klubber fra at skrive kontrakt med den femdobbelte All-pro.

Et stort antal NFL-hold vil dog bruge de nye positive meldinger til at give Bakhtiari et ekstra kig og måske hive ham ind til en prøvetræning. Flere klubber mangler stabilitet på tackle-positionen, og er Bakhtiari klar, kan han hjælpe de fleste klubber.

Bakhtiari blev valgt af Packers i 4. runde af 2013-draften og udviklede sig til en af ligaens bedste tackles. Han spillede 13 sæsoner for klubben og blev valgt til All-pro i alle årene fra 2016 til 2020.