Offensiv tackle Jared Veldheer har skrevet kontrakt med Green Bay Packers. Veldheer startede ellers for Colts i weekenden, da holdet blev sendt ud af slutspillet af Buffalo Bills. Veldheer kan derfor blive den første spiller i NFL’s historie, der spiller for to forskellige hold i samme slutspil

Slutspilseventyret er blevet forlænget for Jared Veldheer.

Godt nok røg han ud af slutspillet med Indianapolis Colts i lørdags, da holdet tabte 24-27 til Buffalo Bills – en kamp Veldheer startede på venstre tackle. Men nu har den offensive tackle forladt Colts og skrevet kontrakt med Green Bay Packers, der den kommende lørdag møder Los Angeles Rams på hjemmebane.

Forvirret? Så er du ikke alene.

Hele manøvren kan kun kunne lade sig gøre, fordi Jared Veldheer ikke var en del af Colts’ 53-mands trup, men holdets practice squad (på dansk “træningstrup”). På kampdage kan holdene tage spillere fra træningstruppen med i deres kamptrup, uden at det gør dem til en del af den permanente 53-mands trup.

Da alle hold kan tilbyde en kontrakt til en spiller i træningstruppen, kunne Green Bay Packers mandag give Veldheer et kontrakttilbud, som den 33-årige tackle straks takkede ja til.

Green Bay Packers mistede den dygtige tackle David Bakhtiari til en korsbåndsskade for et par uger siden. Billy Turner og Ricky Wagner startede på tackle for Packers i uge 17-kampen mod Chicago Bears, og Veldheer bliver højst sandsynligt den primære backup for de to.

Det er dog også muligt, at holdet vælger at lade Billy Turner spille højre guard – som han gjorde det meste af 2019-sæsonen – og så starter Veldheer på højre tackle.

Jared Veldheer blev i sin tid valgt i tredje runde af 2010-draften af Oakland Raiders. Han har tidligere spillet for Green Bay Packers, der hentede ham i slutningen af 2019-sæsonen og gav ham spilletid i sæsonens to sidste kampe.