Green Bay Packers har givet Aaron Rodgers en stribe indrømmelser, og dermed er quarterbacken formodentlig klar til 2021-sæsonen.

For at sikre at den regerende NFL MVP quarterback spiller 2021-sæsonen er Green Bay Packers og Rodgers agent blevet enige om flere tilføjelser til kontrakten, der blandt andet annullerer det sidste år i kontrakten.

Lørdag postede Aaron Rodgers og receiver Davante Adams begge et kryptisk billede på Instagram af NBA-stjernerne Michael Jordan og Scottie Pippen, der var omdrejningspunktet i den populære Netflix-dokumentar “The Last Dance”.

Der blev omgående spekuleret i, at både Rodgers og Adams havde danset den sidste touchdowndans i Green Bay, men i stedet var det måske en indikation af, at de tager en sidste sæson sammen i grønt og gult.

I løbet af weekenden er Packers og Rodgers’ agent blevet enige om nye vilkår, der er tæt på at overbevise Rodgers om at troppe op til Packers træningslejr på søndag, som han ellers havde truet med at udeblive fra.

Ifølge flere kilder befinder Rodgers sig dog stadig hjemme i Californien, men begge sider forventer at aftalen er på plads snarest, og at Packers største stjerne vender tilbage til holdet på søndag.

De nye vilkår i aftalen er i princippet alle indført, så Aaron Rodgers og Packers kan nyde hinandens selskab i 2021, og så formodentlig skilles efter den kommende sæson. Lidt a la Tom Bradys sidste sæson hos Patriots.

  • Det sidste år i Aaron Rodgers kontrakten (2023-sæsonen) annulleres.
  • Packers ville være villige til at gennemgå Rodgers ‘situation efter 2021-sæsonen
  • Packers får mere plads på lønloftet nu, uden tab af indkomst for Rodgers
  • Mekanismer vil blive indført for at løse Rodgers’ problemer med holdet.

De to førstnævnte punkter betyder i bund og grund, at Aaron Rodgers er herre over sin egen situation efter 2021, og at Packers samtidig får noget ud af det ved at trade ham. Dermed får begge parter noget ud af både 2021-sæsonen og efterfølgende.

Med mere plads under lønloftet kan Packers nu begynde forhandlinger med Davante Adams om en kontraktforlængelse, som måske kan være klar allerede inden sæsonen. Adams førte NFL i grebne touchdowns med 18 sidste år og satte klubrekord med 115 grebne bolde for 1.374 yards.

Hvad der ligger i “Rodgers’ problemer med holdet” er der ikke sat ord på, men det er ikke nogen stor hemmelighed, at quarterbacken ikke er fan af Packers GM Brian Gutekunst, så mon ikke det betyder, at de ikke spiser frokost sammen lige foreløbig.