NFL har tildelt Packers og quarterback Aaron Rodgers en bøde for deres omgåelse af NFLs Corona-regler

NFL’s gennemgang af Green Bay Packers’ COVID-19-protokoller blev afsluttet tirsdag, og en kilde fortæller, at holdet blev idømt en bøde på $300.000, mens quarterback Aaron Rodgers og receiver Allen Lazard hver fik en bøde på $14.650.

Det er vist det, der med få ord kan betegnes som et rap over nallerne for quarterbacken, der årligt tjener over 25 millioner dollars.

De blev idømt bøder for overtrædelser af de protokoller, der blev aftalt i fællesskab af NFL og spillerforeningen (NFL Players Association).

Kilder tæt på Packers fortæller, at klubbens velvillighed til at hjælpe til med efterforskingen blev taget i betragtning i strafudmålingen, men at holdet blev advaret om, at fremtidige overtrædelser kunne resultere i større straffe, herunder fratagelse af draft picks.

De overtrådte regler omfattede, at Aaron Rodgers ikke havde en maske på under sine pressekonferencer. Det skal man have, når man ikke er vaccineret. Desuden straffes holdet for ikke at rapportere, at Rodgers og Lazard deltog i en Halloween-fest, der ikke foregik på holdets faciliteter. Ved at deltage overtrådte Rodgers og Lazard reglerne, der forhindrer uvaccinerede spillere i at samles i grupper på mere end tre.

Desuden viser video fra Packers faciliteter, at både Rogers og Lazard ikke har båret maske, selvom der er påbud om det for uvaccinerede spillere.