Houston Texans tabte mandag nat i hjerteskærende facon til New Orleans Saints, det har ført til hurtige ændringer i klubben.

Et enkelt år og en kamp blev det til for Aaron Colvin i Texans-uniformen. Efter mandagens nederlag til Saints er den rutinerede cornerback blevet fyret. Cornerbacken kom til Houston inden 2018-sæsonen efter flere solide år for divisionsrivalen Jacksonville Jaguars. Det betød, at han blev godt belønnet for sit skifte i free agency.

Kontrakten fra Texans løb de næste fire år og kunne indbringe den nu 27-årige forsvarsspiller op imod 34 millioner dollars. Kontrakten ophæves altså tre år før tid. Colvin fik 18 millioner dollars i garanterede penge. Som ESPNs Adam Schefter fortæller, gør den aftale, at Houston stadig skal betale den nu fyrede cornerback over syv millioner dollars i år.

Colvin levede aldrig op til det niveau, han leverede for Jaguars. Det er en væsentlig grund til fyringen. Forsvarsspilleren havde også skyld i nederlaget til New Orleans. Cornerbacken tillod ifølge analysesitet ProFootballFocus otte grebne bolde for 117 yards og et touchdown. Det er en dårlig statistik.

Veteranen kan nu frit finde ny arbejdsgiver.