Nick Martin har startet 62 kampe for Houston Texans de seneste fire sæsoner, men nu er det tidligere andetrundevalg fortid i klubben

Få dage efter at Houston Texans fritstillede runningback Duke Johnson, har endnu en offensiv spiller fået sparket.

Klubben har fritstillet center Nick Martin, som har startet 62 ud af 64 mulige kampe for klubben de seneste fire sæsoner. Manøvren sparer holdet for 6,2 millioner dollars.

Det er både godt nyt og skidt nyt for Hjalte Froholdt. Danskeren fortalte til Gul Klud TV, at Nick Martin havde taget rigtig godt imod hos Texans, og dermed mister Froholdt en vigtig holdkammerat og god ven. Samtidig åbner det muligheden for mere spilletid for den 24-årige dansker, der lige som Nick Martin spiller på den indvendige del af den offensive linje.

Nick Martin blev valgt af Texans i anden runde af 2016-draften. En ankelskade kostede ham hele sin rookie-sæson, men siden 2017 har han været holdets startende center.

Ifølge Pro Football Focus tillod Nick Martin 20 pressures i 2020-sæsonen, ottendeflest af alle centers der spillede minimum 20% af de offensive snaps.

Med fyringen af Martin forventes Texans nu at have omkring 16 millioner dollars tilbage på 2021-lønbudgettet.

Nick Martin er i øvrigt lillebror til en af ligaens bedste offensive linjemænd – Dallas Cowboys all pro guard Zach Martin.