Tampa Bay Buccaneers hentede for en måneds tid siden den danske kicker Phillip Andersen, og han får nu brasiliansk konkurrence i form af Cairo Santos.

Det var en mindre sensation, da den danske kicker Phillip Andersen pludseligt skrev under med Tampa Bay Buccaneers for en måneds tid siden. Den 27-årige dansker kan nu se frem til at kæmpe for et job henover sommeren, og det ser ud til at konkurrencen bliver brasiliansk.

I går forlængede Buccaneers aftalen med den brasilianske kicker Cairo Santos, som også tilbragte den sidste halvdel af 2018-sæsonen hos holdet. Kontraktforholdene er endnu ukendte, men man skal næppe forvente det helt store.

Ny punter også
Udover at hente Cairo Santos har Tampa Bay Buccaneers også lavet en udskiftning på punter-pladsen. Her har man fritstillet Bryan Anger og er i stedet blevet enige med Bradley Pinion, som har spillet for 49ers de sidste fire år.

30-årige Anger stod til at tjene 3 millioner dollar i 2019, men Buccaneers følte altså, at de kunne spares væk og ville være bedre at sende i retningen af 25-åride Pinion.

Udover special teams-nyheder har Buccaneers også sikret sig en backup quarterback for den kommende sæson. Ryan Griffin, der også var hos holder i 2018, har fået en toårig forlængelse meddeler holdet.