New England Patriots henter fire nye ansigter til klubben i form af Maurice Harris, Mike Pennel, Matt LaCosse og Terrence Brooks.

New England Patriots har ikke for vane at lave de store armbevægelser i free agency, og det har heller ikke været tilfældet i år.

Til gengæld har de heller ikke blot siddet stille. De har nemlig hentet hele fire nye ansigter til klubben.

Receiver Maurice Harris, defensive tackle Mike Pennel, tight end Matt LaCosse og safety Terrence Brooks skifter således til klubben. Det erfarer Adam Schefter og Field Yates fra ESPN samt Mike Garafolo fra NFL Network.

Af de fire nye ansigter i New England er Pennel, 27 år, og Brooks, 27 år, de mest profilerede navne. De kommer begge til klubben efter to sæsoner hos divisionsrivalerne New York Jets, hvor de var rollespillere på forsvaret, og de var begge i aktion i samtlige af Jets’ 16 kampe i 2018.

Harris, 26 år, og LaCosse, 26 år, kommer til klubben fra henholdsvis Washington Redskins og Denver Broncos, og de viste begge glimt af talent i 2018. Harris greb således bolde for 304 yards på 12 kampe for Redskins, mens LaCosse greb for 250 og ét touchdown i Denver.

Der er formentlig ikke tale om startere i Patriots, men de fire nye spillere skal sørge for at dybden på holdet er i orden.