Han er født og opvokset i New Orleans og har altid drømt om at spille for Saints. Nu bliver drømmen til virkelighed for Tyrann Mathieu.

Ti år efter, at han blev smidt af sit college-hold LSU, vender Mathieu nu hjem til Louisiana for at spille for sin barndoms favorithold, New Orleans Saints.

Det kommer ikke som den store overraskelse, da rygterne allerede begyndte at svirre inden NFL draften, og da Saints samtidig har sagt farvel til deres to startende safeties fra 2021-sæsonen, lå den lige til højrebenet.

Den 29-årige safety går ind i sin 10. NFL-sæson efter at have spillet for Arizona Cardinals fra 2013-17, et enkelt år for Houston Texans i 2018 og sidst Kansas City Chiefs fra 2019-21. Han vandt Super Bowl 54 med sidstnævnte i 2020.

Mathieu blev valgt i tredje runde af 2013-draften, og han blev kåret Defensive Rookie of the Year efter en flot første sæson.

Spilleren, med tilnavnet Honey Badger, har været en stjerne siden, men har næsten spillet sit bedste football i de seneste tre sæsoner for Chiefs, hvor han er blevet kåret til All-Pro i 2019 og 2020 og var i Pro Bowl de seneste to sæsoner.

I 2020-sæsonen var Mathieu måske Chiefs bedste forsvarsspiller, hvor han lavede seks interceptions – tredjeflest i NFL – plus 62 tacklinger og slog 9 bolde ned.

Sidste år førte Mathieu igen Chiefs med tre interceptions og fik også fat i tre fumbles, samtidig med at hans 76 tacklinger var næstflest på holdet.

Nu fortsætter karrieren i hans hjemby og den stat, hvor han både spillede high school og college football. Kontrakten er på tre år til en samlet af værdi af 33 millioner dollars med 18 millioner garanteret.