Angrebet var ikke stabilt eller specielt prangende i fjor, nu forsøger Bill Belichick at råde bod på den situation.

Tight end Mike Gesicki har fået ny arbejdsgiver, men bliver i AFC East, når han skifter Miami Dolphins ud med New England Patriots. Den atletiske tight end har fået en kontrakt med holdet, der havde monopol på divisionen i mange år og rykker dermed væsentligt længere nordpå.

Ifølge Ian Rapoport og Mike Garafolo fra NFL Network, så løber kontrakten blot en enkelt sæson, men har en maksimal værdi af ni millioner dollars.

Dermed bliver den dynamiske tight end genforenet med Bill O’Brien, der er vendt tilbage som offensiv koordinator i New England, og var med til at rekruttere ham i collegedagene hos Penn State.

Gesicki havde spillet hele karrieren for Dolphins, men fraset rookiesæsonen, så var 2022 den dårligste i karrieren. De fleste havde store forventninger til den nu 27-årige angrebsspiller, da Mike McDaniel kom til som cheftræner fra 49ers, et hold der havde for vane at bruge deres tight ends en hel del. Gesicki endte dog sæsonen med mindre end 400 receiving yards efter at have toppet 700 de to sæsoner forinden.

Gesicki har sine klare styrker i kastespillet og er ikke stærk i blokeringsspillet, men da New England har manglet dynamik blandt holdets receivere, er det nok et offer, som de er villige til at tage.