Detroit Lions henter Trey Flowers til klubben på en femårig kontrakt til 90 millioner dollar. Det beretter ESPN’s Adam Schefter og NFL Networks Tom Pelissero.

Detroit Lions kan passende gå under betegnelsen ‘Patriots Light’. NFC North-klubben har blandt andet tidligere Patriots-ansatte i top-positioner som cheftræner Matt Patricia og sportsdirektør Bob Quinn. Tidligere mandag fik Lions fingrene i Danny Amendola, og nu har klubben hentet en forhenværende kæmpe-profil hos de forsvarende Super Bowl-mestre.

Edge rusher Trey Flowers, er blev vurderet som et af de største navne på markedet, er blevet enig med Lions om en femårig kontrakt til cirka 17 millioner dollar om året. Det skriver ESPN’s Adam Schefter og NFL Networks Ian Rapoport.

OPDATERING: Flowers kontrakt er på hele 18 millioner dollar årligt og dermed 90 millioner i alt. 40 millioner dollar er fuldstændig garanteret, beretter Tom Pelissero.

New England Patriots havde muligheden for at placere franchise tagget på Flowers, men valgte ikke at benytte det. I stedet skal Flowers nu forsøge at bygge videre på det høje niveau fra de seneste to sæsoner – hvor han etablerede sig som den måske bedste forsvarsspiller i New England – i Detroit hos Matt Patricia, der kender Flowers godt fra deres tre år sammen i Foxborough.

Trey Flowers er uden tvivl en massiv forstærkning for et Lions-forsvar, der har haft særdeles svært ved at skabe kontinuerligt pass rush de seneste par år. Det problem kan Flowers forhåbentlig løse – der lægger i hvert fald et stort pres på hans skuldre, da Ezekiel Ansah er fortid i Detroit.