Pittsburgh Steelers har hovedsageligt holdt deres fokus på forsvaret under dette års free agency, nu forlænger de med en af klubbens egne defensive spillere.

Larry Ogunjobi spillede i 2022 sin første sæson for Pittsburgh Steelers, der hentede ham i sidste års udgave af free agency. Nu forlænger spilleren opholdet i klubben. De to parter har været så glade for hinanden, at forsvarsspilleren får yderligere tre sæsoner i AFC North.

Ifølge ESPNs Adam Schefter, så er aftalen lige i underkanten af 30 millioner dollars. Størstedelen af det beløb falder i de første to sæsoner.

Den 28-årige defensive linjemand har spillet hele karrieren i netop AFC North, hvor han nu har tørnet ud for tre af de fire mandskaber. Karrieren startede hos Cleveland Browns, hvor han fik sig etableret sig som starter i sin anden professionelle sæson. Efter fire år skiftede han dog til Cincinnati, hvor det blev til en enkelt sæson inden sidste års skift til Pittsburgh.

Ogunjobi havde ikke sin bedste sæson i fjor, men god nok til, at Steelers ville forlænge med veteranen. I den rette situation kan den defensive tackle være yderst farlig, som han bevist i 2021 for Bengals, hvor han stod for syv sacks i grundspillet.