Jets har været ganske aggressive i dette års free agency, og de har ikke tænkt sig at stoppe nu, ser det ud til. Holdet har netop sikret sig C.J. Mosley på en rekordsættende aftale.

Jamison Crowder, Anthony Barr og Kelechi Osemele var allerede sikret for Jets, men New York-mandskabet virker opsatte på at tømme pengepungen godt of grundigt i årets free agency.

Ravens-linebacker C.J. Mosley bliver seneste nyerhvervelse for Jets, og det bliver på en rekordsættende aftale. Mosley får en femårig kontrakt til 85 millioner dollar, hvilket svarer til svimlende 17 millioner dollar om året. Den tidligere bedstbetalte inside linebacker var Luke Kuechly med lidt over 12 millioner dollar om året.

Rygterne har ellers gået på, at Mosley gerne ville fortsætte hos Ravens, hvis deres tilbud ikke lå for langt fra andre bejlere. Jets har dog været ganske målsatte, og nu har de sikret sig en ny leder i midten af deres forsvar.

26-årige C.J. Mosley blev valgt i første runde af Baltimore Ravens i draften for fem år siden. Siden har han spillet 77 kampe for Ravens med 388 tacklinger til følge