Atlanta Falcons oplevede i fjor forbedring, nu belønnes det offensive anker med en heftig lønstigning.

Chris Lindstrom bliver en rig mand, så meget står klart efter, han har forlænget med Atlanta Falcons. Den nye kontrakt løber de næste fem år og kan ifølge Sports Illustrateds reporter, Albert Breer, ende med at betale Lindstrom op til 105 millioner dollars.

Store dele af kontrakten, hele 63 millioner dollars, er fuldt garanterede fra start. Dermed beholder Falcons en af deres vigtigste angrebsspillere.

Den offensive guard er lige fyldt 26, og sikke en forsinket fødselsdagsgave at få. Lindstrom blev valgt i første runde af draften i 2019, men der gik lidt inden karrieren tog fart. Skader ødelagde store dele af rookiesæsonen, hvor det blot blev til fem kampe fra start.

Sidenhen har angrebsspilleren dog forbedret sig sæson efter sæson og var i fjor blandt ligaens absolut bedste offensive linjemænd. Det førte blandt andet til en tur i Pro Bowl.

Arthur Smiths angreb er baseret på løb og play action og Lindstrom var en stor del af holdets succes i fjor, nu skal han og holdet forsøge at gentage det og bygge videre.