Pittsburgh Steelers, Cleveland Browns, Buffalo Bills og Tennessee Titans er blandt holdene, der meldes interesserede i den 31-årige defensive linjemand

I sidste uge besluttede J.J. Watt og Houston Texans at gå hver til sit, og den dygtige forsvarsprofil skal derfor have fundet sig en ny arbejdsgiver.

Det bliver dog næppe et problem. Ifølge ESPN har omkring en tredjedel af ligaens hold vist interesse i J.J. Watt. Blandt disse er Steelers, Browns, Bills og Titans.

Der er et stykke vej fra at “vise interesse” til at skrive kontrakt med Watt, og nogle af holdene gør formentlig bare deres hjemmearbejde for at se, om de på en eller anden måde kan få forsvarsveteranen til truppen.

Selvom Watt ikke længere er den ustoppelige maskine, vi så fra 2011 til 2015, så viste han også i 2020-sæsonen højt niveau, og han vil uden tvivl forbedre enhver defensiv linje, han kommer til.

Da Texans og Watt blev enige om at ophæve hans kontrakt, behøver han ikke vente til starten af free agency, før han skriver under med et nyt hold.