Står dit yndlingshold og mangler en dygtig spiller på en vigtig position, så fortvivl ej, for der er stadig masser af dygtige spillere, der ikke har kontrakt.

Torsdag fritstillede Arizona Cardinals receiver DeAndre Hopkins og pludselig er der igen fokus på det åbne transfervindue, hvor spillere uden kontrakt er fri til at skrive under med en ny klub.

Hopkins er næppe arbejdsløs længe, og flere af Super Bowl favoritterne som Buffalo Bills og de forsvarende mestre fra Kansas City nævnes allerede som ny arbejdsgiver.

Her har vi samlet en lille liste med alle de bedste free agents på alle positioner, hvis nu din klub lige står og mangler en spiller.

Quarterback
Carson Wentz
OK, der er måske ikke ligefrem starter-potentiale over den tidligere Eagles, Colts og Commanders quarterback, men skal man bruge en solid backup, der kan kan vinde et par kampe, så har Wentz stadig NFL-kaliber.
Sidste år ramte Wentz på 62,3% af sine kast for 1.755 yards, 11 touchdowns og ni interceptions, inden han blev bænket i Washington til fordel for først Taylor Heinicke og siden rookie Sam Howell.

Wide receiver
DeAndre Hopkins
Det kom vel både som en overraskelse og så overhovedet ikke, at Cardinals og Hopkins gik hver til sit. Receiveren var utilfreds med sin situation og kunne ikke se sig selv spille for et af ligaens dårligste hold, der samtidig er uden Kyler Murray i mindst en tredjedel af sæsonen. Hopkins har været eminent i sine første 10 sæsoner i NFL. Han har grebet 4. flest bolde af nogen spiller nogensinde med sine 853 catches, og har 8. flest yards af nogen spiller nogensinde med 11.298. Han var været førsteholds All-Pro tre gange og er valgt til Pro Bowl fem gange i sine 10 sæsoner. Nu er spørgsmålet så: Hvem får fat i ham?

Running back
Ezekiel Elliott
Det er ikke nemt at være running back i NFL nu om dage. Tidligere var det en velbetalt og stjerneomsust position, nu kan man få fem runningbacks for en tyver hos den lokale NFL-købmand. Ezekiel Elliott er blevet fritstillet fra Cowboys, og det er jo ikke ligefrem fordi andre klubber står i kø for at få fat i ham.
Hans tal sidste år var elendige, men når Cowboys var i nærheden af mållinjen eller lige manglede en yard på 4. og 1, så viste Elliott evnen til at skaffe de svære yards. Det vildeste er, at han kun er 28 år gammel, når sæsonen begynder.

Tight end
Cameron Brate
Tight end er blevet en vigtig position i det nye kastegalde NFL. Store atleter, som ofte før gik basketball-vejen er pludselig blevet stjerner i NFL, og der er ikke mange på det frie marked lige nu. Cameron Brate er den bedste på markedet lige nu og har masser af erfaring. han har spillet 126 kampe og startet de 33 (han spillede sammen med Gronkoski i to år). Godt nok er han blevet 31, men der burde stadig være et par gode sæsoner tilbage i den atletiske Brate, hvis han kommer ind i et to-tight-end set.

Offensive tackle
Taylor Lewan
Det er faktisk lidt overraskende at i et NFL, der i den grad savner kvalitetsfolk på den offensive linje, står Taylor Lewan her slut maj stadig uden kontrakt. Han har været meget skadet i de senere år, og det er klart, at det bekymrer mange hold. Men han er kun 31, hvilket er ok for en offensiv linjemand. Han spillede alle 16 kampe i 2021 og tillod kun 22 pres på quarterback Ryan Tannehill. Kan han finde det niveau igen, kan han også starte i NFL.

Offensive guard
Dalton Risner
Endnu en overraskende free agent. Dalton Risner er et tidligere andet-runde valg, som har spillet sine fore første sæsoner for Denver Broncos. Han er kun 27 og spillede samtlige kampe for Broncos i 2022. Han opgave tre sacks, hvilket ikke er specielt godt, men heller ikke burde skræmme nogen væk. Samtidig blev han kun kaldt for en enkelt penalty i næsten 1000 plays over hele sæsonen, så alt i alt er det en solid spiller, der ikke burde have problemer med at finde et nyt hjem.

Center
Rodney Hudson
Det gør ikke noget, at Cardinals lod den rutinerede Rodney Hudson gå, for det åbnede pladsen på center for danske Hjalte Froholdt. Hudson spillede kun fire kampe sidste år, men var ganske solid, mens han var skadesfri. Hudson er måske NFLs bedste center gennem de sidste 10 år, og selvom han er blevet 33 burde han kunne hjælpe en ny klub.

Defensive end
Frank Clark
Hvem kunne tænke sig en Super Bowl mester? Sådan én kan man få i Frank Clark, der er røget på porten i Kansas City, efter de har lavet en foryngelseskur på positionen de seneste par sæsoner. Frank Clark har evnen til at præstere i de allerstørste kampe, og hans 13,5 playoff-sacks er tredjeflest i NFL-historien. I grundspillet sidste år havde han dog kun fem sacks, men tallene lyver, for han lavede 45 pres på quarterbacken, og så glemmer man, at han kun er 29.

Defensive tackle
Matthew Ioannidis
En anden 29-årig spiller med masser af benzin tilbage i tanken er Matthew Ioannidis. Han blev vejet og fundet for let hos det nye regime i Carolina, så nu står den langlemmede defensive tackle uden et job. Han er ikke en wow-spiller, men han er solid og gør alle omkring sig bedre.

Edge/Outside linebacker
Leonard Floyd
Her er der faktisk et par stykker man kunne vælge mellem. Yannick Ngakoue er også free agent, men Floyd giver dig mere en hybrid-spiller af den gamle outside linebacker-type, der kan lidt af det hele. Floyd led sidste år under, at Von Miller var væk og Aaron Donald blev skadet, men han lavede stadig ni sacks for Los Angeles Rams, og så er det altså under halvandet år siden, han vandt Super Bowl.

Inside linebacker
Deion Jones
Efter en glorværdig karriere hos Falcons, hvor han allerede som rookie startede i Super Bowl 51, kom Deion Jones sidste år til Cleveland Browns. Han spillede dog kun i 11 kampe og startede de fem. Når han var på banen var han fremragende og fløj rundt og lavede tacklinger. 44 tacklinger blev det til i alt, med 2,5 sacks og også en interception, så alt-mulig-manden fik bevist, at han stadig kan spille.

Cornerback
Marcus Peters
En af NFLs bedste cornerbacks gennem de sidste mange år ser ud til at skulle finde en ny arbejdsgiver. Det er faktisk ikke umuligt, at Marcus Peters vender tilbage til Ravens, men lige nu ser det ud til, at den rutinerede corner skal videre, især efter klubben hentede Rock Ya-Sin for et par uger siden.

Safety
Adrian Amos
Green Bay Packers gennemgår store forandringer i år. Aaron Rodgers er væk, og også den rutinerede safety Adrian Amos har fået en fyreseddel… eller er i hvert fald ikke blevet forlænget. Safety-markedet var overraskende dårligt i år, hvor kun Bengals Jessie Bates formåede at få en anstændig kontrakt med Falcons, og måske venter Famous Amos bare på det rigtige tilbud.

Kicker
Robbie Gould
Når man er opkaldt efter de gamle guldgravere, så lader man ikke en kicker med navnet Gould gå. Ikke desto mindre var det præcis det 49ers gjorde, og dermed er den 40-årige kicker free agent. Hans største kvalitet har alle dage været at sparke i alt slags vejr, så uanset om man spiller indendørs eller udendørs, så burde Gould være… well good as Gold. En anden free agent kicker er Brandon McManus, som Broncos overraskende fritstillede.

Punter
Matt Araiza

Hvem skalk have Punt God? Efter han blev draftet af Buffalo Bills sidste år, blev han falsk anklaget for en gruppevoldtægt, og det kostede ham både job og anseelse. Nu er han renset for alle anklager, og dermed kan Matt Araiza – med tilnavnet Punt God – vende tilbage til NFL. Han har allerede været til prøvetræning hos Jets, så nu må vi se om divisionsrivalen henter den tidligere Bills-spiller, der stadig har sin NFL-debut til gode.