Danny Amendola har fundet sin nye arbejdsgiver, og det bliver ikke New England Patriots. I stedet tager den 33-årige receiver til Detroit.

Danny Amendola blev i sidste uge fyret af Miami Dolphins efter kun én sæson i klubben, men den erfarne receiver har ikke måttet vente længe på at finde sit nye hjem.

Da Amendola blev fyret af Dolphins, kan han skrive under på en kontrakt, før free agency starter onsdag aften. Og det forventes han at gøre mandag. Mandag er han således på besøg hos Detroit Lions, hvor han skal igennem et lægetjek, før han kan skrive under på en kontrakt. Det skriver Diana Russini fra ESPN.

Ifølge NFL Networks Ian Rapoport har kontrakten en værdi af 4,5 millioner dollar.

Lions har haft for receiverhjælp, og her passer Danny Amendola, hvis styrke er som slotreceiver, godt ind. Han skal erstatte Golden Tate, der blev tradet væk i midten af sidste sæson, og agere sikkerhedstæppe for quarterback Matthew Stafford. Foruden Amendola har Lions to dygtige receivere i Marvin Jones og Kenny Golladay.

33-årige Amendola var en skuffelse for Miami Dolphins i 2018, hvor han kun greb for 575 yards og ét touchdown, men han har tidligere imponeret hos New England Patriots – især i slutspillet. Og netop Patriots-forbindelse har nok haft noget at sige i forbindelse med Amendolas klubvalg. Lions’ cheftræner, Matt Patricia, og general manager, Bob Quinn, har nemlig tidligere været i Patriots og kender af den grund Amendola indgående.