De er gået all-in i Miami. Nu har de hentet en af de bedste free agents overhovedet og forstærket deres pass rush med Melvin Ingram.

Miami Dolphins har fået ny headcoach, og han spilder ikke tiden. Mike McDaniel har hentet forstærkninger til holdet over hele linjen, og søndag skrev klubben under med edge rusher Melvin Ingram.

Den tredobbelte Pro Bowler besøgte Dolphins før draften i april og slutter sig nu til et Miami-forsvar, der i forvejen har blandt andre Emmanuel Ogbah og Jaelan Phillips til at jagte modstandernes quarterback.

I en skuffende 2021-sæson var klubbens pass rush faktisk en positiv overraskelse, som resulterede i, at modstanderens quarterbacks blev ramt på 38% af alle kasteforsøg. Det var næsthøjest i NFL sidste år. Dolphins’ 48 sacks var femteflest i ligaen og deres sack-procent på 7,3 var den syvende-højeste sidste sæson.

Mens de fleste af Dolphins nye spillere er tilføjelser til angrebet som f.eks. Tyreek Hill, der er kommet til fra Chiefs, så er den nu 33-årige Melvin Ingram klart den vigtigste brik, der er er tilføjet forsvaret som free agent. Klubben brugte også sit begrænsede skyts i draften til at hente linebackerne Channing Tindal og Cameron Goode.

Ingram begyndte sidste sæson for Pittsburgh Steelers, men skiftede halvvejs gennem sæsonen til Kansas City Chiefs, og var en kæmpe tilføjelse til et Chiefs-forsvar, der havde svært ved at generere pres på modstandernes quarterback. Han blev oprindeligt valgt af San Diego Chargers med pick 18 i 1. runde af 2012 NFL-draften.

Læs også: Her er nettets mest overskuelige NFL 2022 kampprogram