Både Tampa Bay Buccaneers’ cheftræner Bruce Arians og general manager Jason Licht har store roser til holdets nye quarterback

Tom Brady er officielt blevet medlem af Tampa Bay Buccaneers, og hans nye cheftræner Bruce Arians og general manager Jason Licht byder ham velkommen med åbne arme.

I klubbens seneste pressemeddelelse fortalte Arians, hvad Brady tilføjer til Bucs-mandskabet, ligesom han ikke lagde skjul på, at ambitionen med Brady på holdet er at vinde en Super Bowl.

– Tom er den mest succesfulde quarterback i ligaens historie, men hvad der gør ham så speciel er hans evne til at løfte niveauet hos sine medspillere. Jeg har været så priviligeret at arbejde med nogle af sportens bedste quarterbacks, og det karaktertræk, de alle deler, er evnen til at lede og få det bedste ud af deres holdkammerater. Og sådan er Tom. Han er en vinder, som vil give holdet lederskab, stille folk til regnskab og sikre en arbejdsmoral, som kan føre os til vores mål: at vinde endnu et mesterskab.

En god start på forholdet mellem Brady og Arians, som kommer til at snakke rigtig meget sammen før sæsonstarten for at finde en ny offensiv filosofi til Buccaneers, der hidtil har kørt med Arians’ vertikale angreb – en spillestil Brady næppe er den oplagte quarterback til at udføre.

Billede

Bruce Arians er dog ikke den eneste beslutningstager hos Buccaneers, som glæder sig til at se Brady i action.

Også Tampas general manager Jason Licht – som også har en fortid hos Patriots – havde roser og høje forventninger til den 42-årige quarterback.

– Tom er en vinder, som har opnået historisk succes på banen ved at kræve det bedste fra sig selv og sine holdkammerater. Jeg har kendt Tom siden vi draftede ham i New England for 20 år siden [Dengang var Licht talentspejder for Patriots], og gennem processen (med at hente ham til Tampa) blev det tydeligt, at hans ønske om at være den bedste brænder lige så stærkt i ham i dag, som det gjorde dengang. Han besidder den sjældne form for naturlige lederskabsevner, som øjeblikkeligt vil have en effekt på hele vores organisation.