Der bliver kastet meget i AFC West og derfor tilføjer Broncos endnu en cornerback til truppen.

Efter at have modtaget en fyreseddel fra Chicago Bears skulle der ikke gå lang tid, før cornerback Kyle Fuller fandt en ny arbejdsgiver. Den 29-årige forsvarsspiller skal ifølge NFL Networks Tom Pelissero spille den næste sæson for Denver Broncos.

Cornerbacken er hentet til klubben på en et år lang aftale, der kan indbringe næsten ti millioner dollars. Den erfarne forsvarsspiller får ni millioner i garanterede penge.

Denver henter dermed en cornerback for anden gang i free agency. Tidligere i transferperioden blev de enige med Ronald Darby om en aftale, der løber de næste tre år. Fuller har haft større succes i NFL end Darby, og den spritnye spiller i Denver blev blandt andet valgt til First Team All-Pro i 2019.

Broncos har også gjort stjernesafety Justin Simmons til ligaens bedst betalte på positionen. Dermed er holdet i gang med at geare op til at forsvare sig mod Mahomes, Herbert og Grudens kasteangreb seks gange om året.

Denver forsøgte sig sidste år at hente AJ Bouye til klubben, men det blev aldrig en succes. Med Kyle Fuller bliver der tale om en genforening med Vic Fangio, der var træner for cornerbacken hos Bears. Denver har også den tidligere Chicago-cornerback Bryce Callahan i klubben. Fangio havde stor succes med de to i The Windy City, fansene håber det kan føre til slutspil i år.