Efter 14 sæsoner i Carolina Panthers fortsætter linebacker Thomas Davis karrieren i Los Angeles Chargers. Det bekræfter han selv på Twitter.

35 år, men der er stadig noget tilbage i tanken!

Linebacker Thomas Davis er ikke færdig med football, og den vellidte – og ikke mindst dygtige – linebacker skal nu for første gang i karrieren spille for et andet hold end Carolina Panthers. Davis har nemlig indgået en aftale med Los Angeles Chargers. Det skriver han selv på Twitter.

Davis får en toårig kontrakt til 10,5 millioner dollar, hvoraf halvdelen er garanteret, skriver NFL Networks Tom Pelissero.

Panthers-legenden er uden tvivl en af de største spillere i klubbens historier. Hele 1.094 gange tacklede han en modspiller i Carolina-uniformen, mens han også noterede sig for 28 sacks og 13 interceptions. I den sidste halvdel af karrieren har David udgjort en af ligaens bedste linebacker-duoer med Luke Kuechly, selvom alderdommen naturligvis har meldt sit indpas de seneste år.

Thomas Davis vil dog uden tvivl komme til at spille en rolle for Chargers med sin erfaring og lederegenskaber, men han kommer højst sandsynligt ikke til at spille meget mere end halvdelen af holdets defensive snaps.