Det skulle have været Andreas Knappes første besøg hos et NFL-hold. Men nu er det aflyst!


San Francisco 49ers er det første NFL-hold, der har vist interesse for danske Andreas Knappe. Desværre koster den skade han pådrog sig i onsdags ham nu muligheden for at vise sig frem for Kyle Shanahan og co.
Med sine 204 cm og 145 kilo er Andreas særdeles stor, men da han samtidig er vanvittig adræt og klog såvel på banen som udenfor, så er han ganske attraktiv for mange klubber.
Andreas ved godt selv, at han ikke bliver draftet i de første runder, men håber at et hold tager chancen på ham i de senere runder.
Derfor er de næste fem uger også særdeles vigtige for den store dansker. Jo flere klubber han kan besøge, og imponere både med sin fysik og sit intellekt, jo større chance er der for, at han bliver draftet.
Andreas klarede sig superfint til sin Pro Day, hvor han både imponerede i stående højdespring, stående længdespring og på sin 40-yard-test, inden han måtte udgå med en fiberskade i baglåret.
Stående højdespring: 76,2 cm
Stående længdespring: Broad 2 m 69 cm
40-yard sprint: Mellem 5,17 og 5,27


Ifølge Andreas Knappes agent John Pace fra Ksports Management, så er de allerede i gang med at arrangere flere besøg hos NFL-klubber, men førsteprioritet er at få Andreas rask igen så hurtigt som muligt.