Andreas Knappe udgik onsdag fra sin Pro Day med en skade, men havde alligevel en god dag, da han viste sig frem for NFL-klubberne.

Onsdag morgen afholdt University of Connecticut, hvor Andreas Knappe har spillet college football de sidste 4 år, deres Pro Day, hvor skolen viste sine bedste atleter frem for NFL. I alt 12 spillere skulle deltage i diverse træningsøvelser, og der var også linet en skriftlig prøve op.


Vi har gennem skolens presseafdeling fået disse kommentarer fra den danske Goliath:
“Pro Day er en spændende dag for os og betyder meget for os. Det er en brik i puslespillet om at komme videre til næste niveau. Det er noget, vi har glædet os til siden afslutningen på sæsonen, og jeg tror ikke, du er menneskelig, hvis du ikke har lidt sommerfugle i maven. Men det er superfedt og giver enorm motivation”
Andreas Knappe nåede desværre kun at deltage i de fysiske test, inden han fik en forstrækning i baglåret, og måtte se resten af dagen fra sidelinjen uden at deltage i positionsøvelserne. Men i de fysiske test viste han sublim styrke. I såvel stående vertikalt hop, stående længdespring, bænkpress og sin 40-yard test lavede han meget flotte resultater. Den 26-årige dansker var da også fint tilfreds:
“Jeg synes mine testresultater var ganske gode, så jeg har det godt med min præstation i dag. Alle håber naturligvis på at blive draftet, men jeg er realistisk og er klar over, at jeg ikke bliver et førsterundevalg. Forhåbentlig er der nogen, der har et godt øje til mig, og ser noget de kan lide, og så henter mig i en af de sidste runder. Jeg tror på en eller anden måde, jeg kommer til at spille football i fremtiden. Jeg kommer til at gøre alt, hvad der står i min magt, for det kommer til at ske. ”
Første gang Andreas viste sig frem for NFL-spejdere og trænere var i januar måned, da han var udvalgt til at spille med i Collegiate Bowl-kampen, arrangeret af NFLs spillerforening NFLPA. Det var også en oplevelse, som han var godt tilfreds med:
“NFLPA Bowl var helt fantastisk. Det var fedt at lære alle NFL-holdenes spejdere at kende, og lade dem vide og se, hvad slags fyr du er, og hvilken type spiller du er.”1 KOMMENTAR

  1. Nu hvor ‘havaborren’ ikke er hos Pats mere, så kunne det være man valgte at gå fra Tysk til Dansk. Knappe passer fysisk godt ind i hvordan en tackle hos Pats ser ud.
    Pøj Pøj her fra.
    // Jesper

Comments are closed.