Torsdag nat løber NFL-draften af stablen. Her får du min mock draft eller bud på, hvordan jeg ser første runde udvikle sig.

Først og fremmest er det her en mock draft med trades. Det vil sige, at jeg prøvet at forudse, hvilke klubber der gerne vil lidt højere op i draftens første runde og hvilke klubber, der er er tilfredse med at falde lidt tilbage.

Der er naturligvis en pris for dette, men jeg har ikke spekuleret så meget i lige, hvad det koster at rykke 3 eller 5 pladser op. Dog har jeg givet Lions to af Dolphins’ picks i første runde for, at Miami kan rykke op som nr. 3 i draften. De andre handler forestiller jeg mig ikke inkluderer flere første-runde-picks.

Og med det sagt – lad os så komme i gang! Cincinnati Bengals – You’re on the clock!

Læser du med på mobilen, så hold den på langs for den bedste oplevelse.

NFL Draften: Picks 1-16

1

Cincinnati Bengals

Joe Burrow, QB, LSU

Bengals overvejer at trade ned med Miami, og så tage Justin Herbert, men ender med det sikre valg i Burrow. Fremtiden er sikret i Cincy... Super Bowl here we come!  


2

Washington Redskins

Chase Young, EDGE, Ohio State

Redskins overvejer lidt frem og tilbage, men bliver på 2 og tager draftens bedste spiller. Young er et unikt talent, måske bedre end sin tidligere holdkammerat Nick Bosa, og han bliver en stjerne i DC

3

Miami Dolphins

Trade: Miami Dolphins trader op fra 5 til 3 (Lions)

Tua Tagovailoa, QB, Alabama

Dolphins tager ingen chancer og trader op for at tage Tua. Hans skadeshistorik skræmmer, men hans potentiale er enormt. Al snak om deres man-crush på Justin Herbert var røgslør.

4

New York Giants

Isaiah Simmons, LB/S, Clemson

Giants er i syv sind. Skal de vælge en tackle, trade ned og vælge en tackle senere, eller tage Simmons. De går med det sidste og får en spiller, der omgående løfter forsvaret.

5

Detroit Lions 

Trade: Lions trader ned fra 3 til 5 (Dolphins)

Jeffrey Okudah, CB, Ohio State

Lions får både Dolphins 5er og deres 26er. og den spiller de gerne vil have. Med 5.-valget tager de Okudah, som starter på corner fra dag 1.

6

Los Angeles Chargers

Jedrick Wills Jr., OT, Alabama

Cam Newton har ringet og sagt, at han er klar, hvis Chargers drafter en OT. Så valget falder på Jedrick Willis, der bliver fundamentet på den offensive linje de næste 10 år. 

7

Cleveland Browns

Trade: Browns trader op fra 10 til 7 (Panthers)

Andrew Thomas, OT, Georgia

Browns tager ingen chancer og trader op for at være sikre på at få Thomas. De overvejer også Mecki Beckton, men Thomas kan spille både indvendigt og udvendigt, og det gør Baker glad!

8

Arizona Cardinals

Derrick Brown, DT, Auburn

Han udfylder en mangel på den defensive front. Cardinals overvejer mange ting her: Trade op for en OT. Tage Mecki Beckton eller Tristan Wirfs. Trade ned. Vælge en WR. Eller bare nappe store stærke Derrick Brown.  

9

New York Jets

Trade: Jets trader op fra 11 til 9 (Jaguars)

Mekhi Becton, OT, Louisville

Jets trader op for at gøre både Sam Darnold og hans forældre glade. Valget falder på The mountain that walks. En 160 kilos kleppert, der stadig er adræt og en ren pandekagefabrik  

10

Denver Broncos

Trade: Broncos trader op fra 15 til 10 (Browns - Panthers)

Henry Ruggs, WR, Alabama

Noget af det mest sikre i denne usikre draft er, at Broncos vil have Ruggs. Skal de være sikre på at få ham, så skal de op foran Raiders, 49ers og Jaguars. 

11

Jacksonville Jaguars

Trade: Jaguars trader ned fra 9 til 11 (Jets)

CeeDee Lamb, WR, Oklahoma

De overvejer at tage en tackle for at beskytte Gardner Minshew, men vælger i stedet at give ham et våben. Lamb er en ulv i fåreklæder og vild, når han først har bolden i hænderne. 

12

Tampa Bay Buccaneers

Trade: Bucs trader op fra 14 til 12 (Raiders)

Tristan Wirfs, OT, Iowa

Lidt overraskende så er Wirfs ikke blevet valgt endnu. Han kan spille både guard og tackle og skal beskytte pensionist-quarterbacken. Først Gronk og nu Wirfs. Tom er glad.

13

Atlanta Falcons

Trade: Falcons trade op 16 til 13 (49ers)

CJ Henderson, CB, Florida

Falcons har to forsvarsspillere i kikkerten. Og de skal trade op for at være sikre på, at få dem. Javon Kinlaw er den ene. Henderson er den anden. Falcons får dækket et hul på forsvaret med draftens næstbedste corner.   

14

Las Vegas Raiders

Trade: Raiders trader ned fra 12 til 14 (Bucs)

Jerry Jeudy, WR, Alabama

Raiders trader ned og får alligevel den receiver, de gerne vil have. Han kan det hele og bliver sjov at se i Grudens angreb. Sad ham Gruden kort og overvejede quarterback Justin Herbert?

15

Carolina Panthers

Trade: Panthers trader ned fra 7 til 10 til 15 (Browns - Broncos)

Kenneth Murray, LB, Oklahoma

Luke Kuechly er væk, og derfor skal Panthers have fundet en ny kaptajn til midten af forsvaret. Selvom de trader ned to gange, så får de stadig Kenneth Murray. De overvejede også Patrick Queen og DT Javon Kinlaw.

16

San Francisco 49ers

Trade: 49ers trader ned fra 13 til 16 (Falcons)

Justin Jefferson, WR, LSU

Burrows yndlings-WR på LSU bliver nu Jimmy G's bedste ven. Fin højde og drøjde. Kan stille op både indvendigt og udvendigt. Har nogle syge moves, er poleret og kan omgående starte i NFL.

Næste side: Picks 17-32… Patriots finder Bradys afløser!

1 KOMMENTAR

  1. man skulle da næsten tro Patrick Queen og AJ Terrell var tvillinger 😉

    Og er det ikke også noget med at Terrell gik på Clemson , ikke LSU? 👍🏻

Comments are closed.