En af de helt store overskrifter fra den netop overståede Scouting Combine var Kenny Picketts hænder. Quarterbacken fra Pittsburgh Panthers fik målt sine hænder til 8,5 (21.59cm) tommer ved Scouting Combine og til 8,63 (21.92cm) tommer ved sin pro day.

Kenny Pickett gennemførte i går sin pro day på Pittsburgh University og her var et af punkterne indvejning og opmåling. Her blev det dokumenteret, at strækøvelserne har givet afkast og at hans hænder “er vokset” med en ottendedel af en tomme siden indmålingen ved Scouting Combine.

“Strækøvelserne har virket” sagde Pickett med et grin på sin pro day ifølge ESPN. “Det er grunden til, at jeg har lavet dem. Hvis det har hjulpet mig med at skaffe en ottendedel af en tomme (0,3cm), så tager jeg det med.”

Skal man tro på NFL talentspejdere og trænere, så gør de små hænder det svært at kaste bolden, da man ikke kan få samme greb omkring bolden. Pickett er også en af de få quarterbacks, som spiller med handsker på sin kastehånd, og det kan være for at forbedre sit greb.

Det kan – angiveligt – blive et problem, når Pickett skal spille i lidt barskere vejr, når sæsonen rammer vintermånederne. Det har dog ikke været et problem indtil videre for Pickett, der har spillet sin collegekarriere i det kolde Pittsburgh.

I sidste års draft var det også et af de store samtalepunkter, da Joe Burrow fik målt sine hænder til 9 inches. I dette års draft finder vi endnu mindre hænder, hvilket plejer at være et