Lions havde en rigtig god draft og ikke mindst valget af defensive end Aidan Hutchinson var lidt en gave til holdet. Nu har de fået papir på hinanden.

Aidan Hutchinson er klar til deltage i Detroit Lions’ rookie minicamp, der begynder på fredag. Det står klart efter, han mandag skrev under på sin første NFL-kontrakt. Han er den foreløbigt højst draftede spiller, der har skrevet under med sit hold.

Hutchinson, som Lions valgte med pick 2 i årets NFL draft, underskrev sine fire-årige kontrakt, og den tager ham fra de glade amatørdage i college til en ung velhaver.

Kontraktens samlede værdi er på 35,7 millioner dollars og inkluderer 23,1 millioner i hånden. Det svarer hhv. til 252 millioner kroner og 163 millioner kroner.

Hutchinson har endnu ikke trukket hverken i en Lions-uniform eller sat sine fødder på en NFL-bane, men han er allerede ansigtet på de nye Lions, der efter at have sendt Matthew Stafford til Rams, manglede en frontfigur.

Hutchinson er født og opvokset i staten Michigan, han spillede college football for Michigan i byen Ann Arbor lige nord for Detroit, og med lidt held faldt han til Lions, der holder til i staten Michigan, på pick 2.

Lions opgav næstflest point i NFL i sidste sæson og sluttede på en 27. plads i sacks. Hutchinson satte Michigan-rekord med 14 sacks sidste år, og han kommer ind med store forventninger.

Læs også: Gul Kluds rookie kontrakt-tracker