Der blev valgt ikke færre end seks quarterbacks med de første 12 picks i draften, nu har den sidste som den første skrevet under på sin rookie-kontrakt.

Denver Broncos er fredag aften nået til enighed med quarterback Bo Nix fredag om en fire-årig aftale til en en værdi af 18,61 millioner dollars med over 10 millioner i signing bonus. Det fortæller Mike Klis fra tv-stationen 9 News i Denver.

Dermed bliver Bo Nix den første af de seks quarterbacks, der blev draftet i første runde til at skrive under på sin første NFL-kontrakt, men de andre følger snart, ikke mindst fordi det kun er detaljer i kontrakten, der skal forhandles, mens pengebeløbet næsten ligger fast på forhånd.

Alle lønninger og bonusser ligger så godt som fast og følger en formel, der er aftalt mellem NFL og spillerforeningen. Der stiger antallet af dollars med en procentsats hvert år sammen med lønloftet.

Bo Nix kommer til Denver efter en succesfuld college-karriere, hvor han sidste år satte college-rekord med 77% grebne kast. Hos Broncos skal han forsøge at få fanskaren til at glemme alt fra Russell Wilson til Brock Osweiler, mens de stadig tænker tilbage på de gyldne dage med John Elway og Peyton Manning.

Og det er ikke en vårhare klubben har draftet. Efter fem år i college, hvor han først spillede tre år og de sidste to for Oregon, er han allerede 24 år gammel. Han kastede 45 touchdowns mod blot 3 interceptions sidste år for Oregon Ducks, hvor også Justin Herbert slog sin folder.

Du kan se hele listen med størrelsen på alle kontrakter for de rookies, der har skrevet under på deres første NFL-kontrakter i Gul Kluds Rookie kontrakttracker.