Ifølge Profootballtalk er både en anonym cheftræner og general manager utilfreds med NFL’s manglende informering om, hvordan COVID-19-situationen skal håndteres.

I skrivende stund er der blot 22 dage, til training camps efter planen skal begynde i NFL. Men den alvorlige situation omkring COVID-19 i USA sår stor tvivl, om og i så hvordan de 32 klubber skal gribe træningslejrene an.

Mediet Profootballtalk har talt med både en anonym cheftræner og en anonym general manager, der begge efterspørger mere information og transparens fra NFL og NFL-chef Roger Goodell.

“De fleste cheftrænere og general managers får deres information fra Profootballtalk eller Twitter,” lyder det fra den utilfredse general manager, der bakker op af en cheftræner:

“Jeg ville elske at få tide at vide, hvad vi kan og ikke kan gøre, så vi kan planlægge og løse tingene. Når ligaen laver retningslinjer, tror de, at du på magisk vis ved, hvad du skal gøre,” lyder kritikken fra cheftræneren.

Ifølge Profootballtalk mener træneren desuden, at den succesfulde afvikling af årets (virtuelle) draft, var “det værste, der kunne ske,” fordi Roger Goodell nu “tror, han har ret i bare at køre hårdt på mod sæsonen.

Mandag aften (den 6. juli, red.) mødes de 32 klubber til et online-møde, hvor de vil blive opdateret på det seneste omkring protokollerne for 2020/2021-sæsonen. Her bliver vi muligvis klogere på NFL’s planer for afvikling af både træning og kampe på sundhedsmæssig forsvarlig vis.