NFL og NFLPA er langt om længe blevet enige om, hvordan spillerne skal testes. De første to uger af træningslejren skal spillerne testes dagligt, mens test herefter foretages hver anden dag, hvis antallet af positive test er få.

Så er der endelig kommet afklaring på, hvordan og i hvor høj grad NFL-spillerne skal testes for COVID-19.

NFL og NFLPA (spillerforeningen, red.) er nemlig kommet til enighed om en test-protokol. Protokollen sikrer, at spillerne skal testet for corona hver dag i de første to uger af træningslejren.

Det fortæller Dr. Allen Sills, NFL’s chief medical officer.

Hvis raten af positive test er under fem procent efter de første 14 dage, så falder frekvensen af test til at finde sted hver anden dag. Hvis det ikke er tilfældet, fortsætter de daglige undersøgelser.

Det forventes desuden, at spillere skal have mere end en negativ test, før de er tilladt på deres respektive klubs træningskompleks.

De to første test af spillerne under træningslejren vil ske på den første dag og den fjerde dag. Herimellem vil der være to dage med fjern-undervisning. Dette sker for i højere grad at sikre, at eventuel virus opfanges.

Træningslejren begynder for alle spillere tirsdag den 28. juli. Allerede tirsdag den 21. juli åbner de 32 klubbers træningslejre for rookies, mens quarterbacks og skadede spillere har adgang fra torsdag den 23. juli.