På det netop overståede ejermøde i Florida blev det besluttet, at Indianapolis beholder Scouting Combine gennem de næste to sæsoner. Derfra overgår det til et-års optioner.

Scouting Combine har længe været synonym med Lucas Oil Stadium i Indianapolis. Det kommer det også til at være indtil 2021, men derfra overgår kontrakten til at være et-års optioner, hvor NFL fra år til år tager stilling til, om de ønsker at forlænge samarbejdet.

Scouting Combine blev første gang afholdt i 1985 i Arizona og flyttede året efter til New Orleans. Men at afholde det tæt på kysterne gav lange rejser for nogle af holdene. Da Scouting Combine afholdes i februar, ledte man efter en lokation, hvor man kunne afholde øvelserne indendørs i en arena, og man ønskede samtidig en velfungerende infrastruktur til at akkomodere alle ejerne, trænerne etc, samt et hospital, hvor spillerne kunne undersøges.

Derfor var det oplagt at rykke begivenheden til Indianapolis i 1987, hvor det har været afholdt siden.

Udover at fastholde Scouting Combine i Indianapolis valgte ejerne også at flytte øvelserne til et mere seervenligt tidspunkt (for amerikanerne). I de seneste år har Scouting Combine tiltrukket mere og mere opmærksomhed og derfor giver det mening for ligaen, at rykke de øvelser, der bliver vist på TV, til senere på aftenen, hvor flere seere har mulighed for at følge spillerne.

Derfor kommer vi danskere til at skulle tænde for Game Pass om natten, hvis vi vil se med.