Kareem Hunt er blevet idømt otte kampens karantæne som følge af en voldssag fra starten af 2018.

Cleveland Browns har samlet noget af et hold før 2019-sæsonen, hvor et par profiler som Kareem Hunt og Odell Beckham Jr. har sluttet sig til mandskabet.

Men folk må vente lidt, før de kommer til at se quarterback Baker Mayfield, Beckham og Hunt i aktion sammen for Browns.

Som følge af en situation i foråret 2018, hvor han slår, sparker og skubber en kvinde – en situation, der blev fanget på video – er Kareem Hunt nemlig blevet tildelt otte kampes karantæne. Det skriver ESPN’s Adam Schefter.

Hunts’ agent, Dan Saffron, meddeler samtidig, at de ikke har tænkt sig at appellere dommen.

– PFS Agency (agenturet, red.) står ved vores klient, Kareem Hunt, i hans beslutning om at acceptere karantænen, NFL har idømt ham i dag, lyder det fra Saffron, der er CEO i First Sports Agency.

Selvom situationen forekom i foråret 2018, kom videoen af sammenstødet først frem i slutningen af november, og den fik Hunts daværende hold, Kansas City Chiefs, til at handle hurtigt. De fyrede prompte runningbackprofilen.

Hunt stod efterfølgende arbejdsløs indtil februar, hvor han blev hentet af Cleveland Browns. Her blev han genforenet med Browns’ general manager, John Dorsey, som var general manager i Chiefs, da de valgte Hunt i NFL-draften i 2017.

Efter at han blev valgt i tredje runde af NFL-draften i 2017, tog Hunt ligaen med storm. I sin første sæson løb han for 1327 yards og otte touchdowns, mens han greb for yderligere 455 yards og tre touchdowns. I 2018 havde han endnu en god sæson, da han løb for 824 yards og syv touchdowns på 11 kampe, før han altså blev fyret.