Chicago Bears’ nye defensive koordinator Sean Desai ser ikke grund til større udskiftninger.

Chicago Bears’ ledelse valgte at frede cheftræner Matt Nagy efter en middelmådig sæson, hvor Bears sluttede 8-8 og uden for slutspillet. Fredningen betød imidlertid ikke, at der har været stille på trænergangene, da Chuck Pagano gik på pension og efterlod forsvaret uden styrmand.

Ryan Pace og Matt Nagy besluttede efterfølgende at forfremme assistenttræneren Sean Desai til defensiv koordinator. Desai har været ansat som assistent i Chicago siden 2013 og han overtager nu et forsvar, der tillod respektable 23 point pr. og 347 yards pr. kamp, men som også forcerede syvende færrest turnovers i 2020.

Den nye mand ved roret udfoldede forleden sine perspektiver om Bears’ forsvar for pressen og her slog Desai fast, at han ikke ser grund til at skifte mærkbart ud i sit spillermateriale:

“Vi har et solidt forsvar og en række store profiler. Det ændrer ikke på, at vi spillede under niveau i fjor, men jeg vil mene, at vi har et godt fundament at bygge videre på,” udtalte Sean Desai til Kevin Fishbain fra The Athletic.

Sean Desai fortalte endvidere, at hans største trænerinspiration er Vic Fangio, som tidligere stod i spidsen for Chicago Bears’ forsvar, mens Desai var ansat som analytiker med fokus på forsvaret.