Carolina Panthers kan gå i alle retninger med det ottende valg i den kommende draft.

I sidste uge slog Panthers en handel af med New York Jets, der sendte Sam Darnold til Carolina i retur for i alt tre valg fordel over de to kommende drafts. Dermed har Panthers lagt i kakkelovnen til, at Darnold starter bag center i den kommende sæson.

Forinden – og efter en halvsløj sæson af Teddy Bridgewater – blev der spekuleret voldsomt i, om Carolina Panthers kunne finde på at bruge det ottende valg til at hente en ny quarterback – fx Justin Fields, Mac Jones eller Trey Lance.

Læs også: Teis Joranger har rangeret draftens 50 bedste spillere.

Cheftræner Matt Rhule vil fortsat ikke udelukke, at Panthers tilføjer en quarterback via draften, men han erkender samtidig, at handlen med New York Jets har åbnet draften op for hans mandskab:

– Vi kommer til at vurdere de tilgængelige muligheder i draften – uden at føle os presset af et akut behov på quarterback-positionen. Det betyder, at vi har fleksibilitet til at tage den bedst tilgængelige spiller med det ottende valg. Jeg vil dog ikke udelukke, at det også kan være en quarterback, udtalte Matt Rhule til ESPN.

Læs også: Her er Elmings Mock Draft anno 2021.

I skrivende stund kunne Carolina Panthers bruge forstærkninger til den offensive linje, hvor særligt venstre tackle og guard ser skrøbelige ud med Greg Little og Pat Elflein.

Derudover er Panthers’ secondary også omgivet af spørgsmålstegn, da Donte Jackson nærmer sig kontraktudløb, mens hverken Troy Pride Jr., A.J. Bouye eller Rashaan Melvin ligner en holdbar løsning.