Gerald McCoy skifter klub, men bliver i NFC South og skal møde sin tidligere klub to gange om året.

Det var nok ikke helt tilfældigt, at Gerald McCoy endte med at vælge Carolina Panthers som ny arbejdsgiver.

Panthers spiller i division med Tampa Bay Buccaneers, og dermed får den 31-årige defensive tackle mulighed for to gange årligt at vise sig frem foran Bucs og måske få dem til at fortryde, at de fritstillede ham tidligere på året.

Faktisk skrev han under på en væsentlig mindre kontrakt, end hvad han var blevet tilbudt af andre klubber. Hans nye kontrakt med Panthers er kun på ét år og giver ham 8 millioner dollars med halvdelen i hånden.  Ifølge NFL Networks Ian Rapoport havde Baltimore Ravens tilbudt ham det dobbelte (hvilket ikke lyder sandsynligt), og tilbuddet fra Cleveland Browns var angiveligt også større, men McCoy valgte altså alligevel Panthers.

Dermed bliver Gerald McCoy ikke blot i NFC South, men bliver også i sydstaterne, som ifølge kilder tæt på hovedpersonen passer ham bedre, og han bliver tæt på sit nuværende hjem i Florida.

McCoy blev valgt af Buccaneers i første runde (3.-valget) af 2010-draften og var den største stjerne i stort set hele sin niårige periode hos Florida-mandskabet. Han er blevet valgt til seks Pro Bowls og er tre gange blevet kåret til First-Team All Pro.

Læs også: Ndamukong Suh afløser Gerald McCoy hos Bucs

Gerald McCoy blev fritstillet af Buccaneers, der straks erstattede ham med Ndamukong Suh. Og ikke nok med det. Bucs gav Suh nummer 93, der ellers havde været McCoys nummer.

Panthers og Buccaneers mødes to gange i den kommende sæson. Første gang i spilleuge 2 i Carolina. Og anden gang 13. oktober i spilleuge 6 på Tottenhams nye bane i London, hvor Buccaneers officielt har hjemmebane.

Læs også: Køb NFL-rejse til London og se dit yndlingshold

En anden glad mand er danske Andreas Olesen. Han er fysioterapeut med speciale i forebyggelse af skader og har længe behandlet Gerald McCoy. Også for ham er skiftet til Carolina Panthers en glædeligt: “Ja, jeg fortsætter med at behandle McCoy” siger Andreas Olesen til Gul Klud. “Det er dejligt, at han ikke skal så langt. Det gør det meget nemmere at rejse frem og tilbage.” fortæller danskeren, der til dagligt bor i Miami, hvor han behandler flere store stjerner både hos Miami Dolphins og NBA-holdet Miami Heat.