Den succesfulde general manager har fået sin kontrakt forlænget med fire sæsoner.

Brandon Beane har været én af hovedarkitekterne bag det succesfulde Buffalo Bills, der nu ser ud til at vippe New England Patriots af tronen i AFC East.

Siden Brandon Beane blev ansat som general manager har Buffalo Bills vundet 34 ud af 60 kampe, mens holdet kun har tabt flere kampe, end det har vundet i en enkelt sæson – i 2018.

Resultaterne skal ses i lyset af, at Buffalo Bills kun havde leveret to sæsoner med flere sejre end nederlag (2014 og 2004, red.) siden årtusindeskiftet.

Buffalo Bills’ ejere – Terry og Pegula – er derfor lykkelig over kontraktforlængelsen:

“Brandon (Beane, red.) er en uovertruffen leder, som har bragt stabilitet og succes til vores organisation. Vi er særligt tilfredse med Brandons grundighed og sans for detaljer. Vi er aldrig i tvivl om, at de sportslige beslutninger bliver truffet efter grundig research og lærerige processer. Derudover er han dygtig til at kommunikere – og så har han et glimrende samarbejde med Sean (McDermott, red.) og resten af vores organisation. Vi er derfor glade for at kunne forlænge vores aftale, så Brandon og Sean også skal stå i spidsen for vores hold i de næste mange år.”

Brandon Beane var tidligere en del af Carolina Panthers’ organisation, hvor han holdt adskillige stillinger hen over 19 år. Beane var bl.a. ansat i den sportslige ledelse, mens den nuværende Bills-cheftræner Sean McDermott var ansat som defensiv koordinator for Carolina Panthers.

Sean McDermott er også en tilfreds mand i kølvandet på Beanes kontraktforlængelse:

“Han (Brandon Beane, red.) er først og fremmest et fantastisk menneske. Jeg har ikke mødt andre, der har så godt styr på såvel de forretningsmæssige aktiviteter som de sportslige facetter af spillet. På den måde er han ret unik at omgås,” udtalte Sean McDermott.

Brandon Beane og Buffalo Bills får en gylden mulighed for at udmærke sig på ny, når de møder AFC’s førerhold fra Pittsburgh Steelers natten til mandag d. 14. december 2020 dansk tid.