Wide receiver Olamide Zaccheaus har underskrevet sit tender hos Atlanta Falcons og spiller på en årig aftale i 2022.

Atlanta Falcons har ikke haft en specielt sjov off-season, hvor angrebet er blevet flået fra hinanden.

Nu er der lidt positivt nyt for NFC South-mandskabet, der også i 2022 får glæde af wide receiver Olamide Zaccheaus. Receiveren har nemlig underskrevet sit tender, så han fortsætter i Atlanta på en etårig kontrakt til en værdi af 2,4 millioner dollar.

Zaccheaus har på papiret rigtig gode muligheder for at få masser af spilletid i 2022, da Falcons som nævnt er blevet voldsomt svækket henover foråret.

Den mangeårige franchise quarterback, Matt Ryan, er blevet sendt til Indianapolis Colts, wide receiver-profilen Calvin Ridley har fået karantæne på minimum et år for betting på NFL-kampe, og så har den dygtige wide receiver Russell Gage byttet Atlanta ud med divisionsrivalerne Tampa Bay Buccaneers.

Dermed ligner Olamide Zaccheaus et godt bud på et første- eller andetvalg på receiver-positionen for Falcons. Hans største konkurrenter pt. er upåagtede navne som Auden Tate og Damiere Byrd.

Konkurrencen om startpladserne på wide receiver i Atlanta ændrer sig med god sandsynlighed efter draften i slutningen af april, hvor Falcons er et godt bud på et hold, som vælger en receiver i en af de første tre runder.

Olamide Zaccheaus greb 31 bolde for 406 yards og tre touchdowns i 2021-sæsonen.