Julio Jones er eftersigende på blokken i New England.

I den seneste tid har NFL’s rygtebørs været glohed med spekulationer om Julio Jones’ fremtid. Et eksempel er Athletics Jeff Schultz, der skriver, at Atlanta Falcons’ sportslige ledelse er åbne for at handle deres mangeårige angrebsprofil væk til den rette pris.

Spørgsmålet er derfor, om der er et hold, som er villig til at afgive et tilstrækkeligt højt draft-valg for den 32-årige receiver?

Ifølge NFL Network hører New England Patriots til blandt de fremmeste bejlere. Deres reporter Mike Giardi skriver, at Patriots’ topfolk både har og har haft konstruktive samtaler om et snarligt bud.

Julio Jones er blevet udnævnt til det prestigefyldte All Pro-hold i de fem forrige sæsoner, inden han blot spillede ni kampe i fjor på grund af vedvarende forstrækningsproblemer. Jones står i skrivende stund noteret for flest grebne yards pr. kamp (95,5) i NFL’s historie.

Det er – umiddelbart – svært at blive klog på Atlanta Falcons’ strategiske overvejelser inden den kommende sæson. Under draften indikerede Falcons med al tydelighed, at de sigter efter øjeblikkelig succes med valget af Kyle Pitts frem for en quarterback – såsom Justin Fields.

Set i det perspektiv virker det kontradygtigt at sende angrebets bedste spiller, Julio Jones, på porten – trods hans løntunge kontrakt.