Panthers overvandt en dårlig start og sikrede en vigtig 20-17-sejr i rivalopgøret mod Falcons, der ikke kendte sin besøgelsestid.

NFC South-rivalerne Carolina Panthers og Atlanta Falcons havde begge hårdt brug for en sejr for at følge med divisionens førerhold New Orleans Saints, da holdene mødtes her til aften.
Opgøret var en intens, men uskøn affære med mange fejl hos begge holds angreb. Carolina startede horribelt med to fumbles af Jonathan Stewart, og Atlanta tog en tidlig føring på 10-0. Men derefter gik det helt i stå for gæsterne, der kunne se Carolina score 20 point i træk – deriblandt dette lækre touchdown af quarterback Cam Newton.

Med otte minutter tilbage af kampen havde Falcons en fantastisk mulighed for at komme tilbage i opgøret. På fjerde down fandt Matt Ryan sin stjernereceiver Julio Jones helt fri ned ad banen for det, der burde have været et let touchdown, men meget sigende for de forsvarende NFC-mestres sæson kunne Jones ikke hive bolden ind.

Derfor hjalp det ikke meget, at Tevin Coleman med lidt over tre minutter tilbage greb et touchdown og reducerede til slutresultatet 20-17 til Carolina.
Panthers er nu 6-3, mens Falcons er 4-4.